FAN

Stycka mig är du snäll?

Min familj är nog inte riktigt som andra





Vuxen vs. fjortis?

Bör jag vara glad för att jag inte är fjortis eller ledsen för att jag har vuxenpoäng som gör mig till närmare 30 i ålder?? Jag tror det är dags att fråga någon om de kan köpa ut cigg och börja skolka... Jag ska bara dammtorka lägenheten och diska först.





urgh



Ungefär såhär känner jag mig nu. Förkyld och jävlig. URSH!

Jag minns när man var liten och fick för sig att man inte ville gå till skolan eftersom det känndes jätte lockande att sitta hemma en hel dag käka glass och kolla på tecknat. Efter en och en halv film samt ett halvt paket glass inser man att det inte alls var så roligt som man trott. Numera är det snarare tvärt om. Jag har lärt mig av mina misstag som barn. Man vill för allt i världen inte vara sjuk. Jag klarar att sova fram till 12, sen kolla bloggar och skit fram till 13, konstatera att de går skit på teve fem minuter efter det, chattat lite och efter det är det inte så jävla spännande längre. Och klockan har segat sig fram till 13.40 och det är fortfarande minst 4 timmar tills mannen kommer hem... Till råga på allt tar allt detta elände ut sig på lönen!

Längtar!

Inorgon kommer älsklingen hem!! <3

Stackarn har varit tvungen att uppbehålla sig på den här hemska platsen i Sydafrika under 2,5 vecka.. Han måste vara helt förstörd..




Tacka vet jag! Här är utsikten över min pool. Tänk vad du ovetande har gått miste om mannen! Får köra lite reabilitering i min pool när han kommer hem. Det är inte mycket som slår en kall och äklig svensk vinter!!


Ambassadeur

Jag hade väldigt kul!




Kvällens höjdpunkt var definitivt den manlige strippan!