Torsdag

Har varit en skön dag i dag. Massa sol och endorfiner trotts att jag bara sovit 2 timmar i natt (jäkla fullmåne)!

De är så lustigt när man sover så dåligt. Man blir lite kluven. Ena stunden känns de som man är hur pigg som helst, nästan som en kalv på grönbete, jag vill ta mig an massa saker. Men när jag väl ska börja blir jag bara trött och vill sova...

Trotts detta så har jag varit och jobbat, lunch tränat, lunchat och ska nu springa med hunden på en timmes långpromenad innan solen går ner. (Börjar bli brottom nu!) Sen blire kväll med middag, bio och mys. Får hoppas jag kan hålla mig vaken under filmen.

I dag blev det VIPr med Sabina! Oh my good. Orkade inte köra på max då jag sovit så dåligt och har en djävulsk träningsverk i hela kroppen från cross trainingen i går! Men de känns bra, träningsverk är bra.

Hallå nu tittar jag in här igen!

Dags att börja bli lite aktiv. Detta kommer bli min nya träning och insperationsblogg!
 
Jag älskar att pyssla, måla osv. Men på något sätt så måste man få visa upp de man gör när man är en kreaktiv människa. Just nu orkar jag inte med något sådant för jag får ju liksom ingen feedback på det jag gör. Och när man har de lilla kravet att försöka underhålla någon annan tar jag nog mig an detta på ett lite annat sätt. Inspererar mig själv liksom.
 
Och nu när SATS statestiken dels ser lite halvt dålig ut (2,5 gånger i veckan i snitt). Så kanske jag kan insperera mig själv även här...
 
Vi får väl se, jag har ju trotts allt slutat och börjat blogga här ett antal gånger redan!
 
Allt för i dag! Over and out!