Skål!

 
 
Det är är fredag och sommar! Kan det bli bättre?

Zorro

 
Stackars lilla Zorro håller på att vänja sig vid att ha strumpor innomhus! Funkar ju inte att släppa in honom på nya golvet så ska han repa upp allt direkt. Men han ser ganska nöjd ut trots allt, även om det kanske inte var jätte manligt att det blev rosa strumpor. Till mitt försvar såg de röda ut på hemsidan, men ingen man har väl dött av lite rosa...
 
/A

IKEA PAX

 
De här med att planera den perfekta garderoben var inte så roligt som jag tänkt mig.Men såhär blev det i vart fall. Den högra sidan är sambons och den vänstra är till korta lilla mig. Vi kommer även utnyttja vindens takhöjd på 4,5 meter och låta bygga en vägg så att garderoverna känns infällda, ovanpå lämnar vi fritt för övrig förvaring. Dörrarna kommer specialbeställas från Pickyliving och bli 3 meter höga. Kommer bli grymt snyggt!
 
Även köket kommer bli från picky liksom garderober i hallen.
 
Hemsida: http://pickyliving.se/

The Big Apple

 
 Ett äpple i koppar! Hur snyggt? Går att hitta på Åhlens för 249kr!
 

Rådjursgolv

 
 
 
Nu händer det grejer, nu blir det golv och fort går det! På bara två dagar har de lyckats lägga nästan hela lägenheten. I morgon kommer "frisen" på sidorna och sedan ska det oljas och lackas. Snart får vi flytta in då sängen är beställd för leverans tills på tordag. Sen är det bara fin lir med kök, garderob i sovrum, lite till i badrum och möblera. Längtar!
 

Flos Koppar - Limited Edition

 
I dag tog jag mig i kragen och köpte Flos klassiska takkrona, dock i koppar som är limeted edition och som endast kommer släppas i 200 exemplar!
 
Vet inte hur många ex som finns kvar, men det börjar ta slut har jag sett när jag kikat på dem någon månad nu! Först i kvarn!
 
Prislappen ligger på 13 500kr.