KARRO 18 ÅR!!!

image20
GRATTIS!!!!!!GRATTIS!!!!!!GRATTIS!!!!!!
GRATTIS!!!!!GRATTIS!!!!!!
GRATTIS!!!!!!

Karro, du är min bäste vän!
Man kan aldrig ha tråkigt när man är med dej! Sena utekvällar växlar med flummiga nattprat. Vi har utvecklat endel bra tankar och svar ang. allt möjligt. Jag säger bara KarrMandismen! Min livsfilosofi nu mera (kommer dessvärre inte ihåg vad den handlade om). Gift dig när du blir tjock och kom !ihåg! ålder är bara siffror! Vem är uppe hela natten och går till mc kl 6 på morgonen för att upptäcka att vi kommit en timma tidigt och kommer därför tillbaka vid kl 7 bara för att köpa kaffe. De kan bara vara du och jag! haha! Och på midsommar då vi padlade kanot och va tvungen att förtöja den med dina strumpor, som inte gick och få upp sedan när det började spöregna. Kupa! Bilda Kupa! (så fortsätter vi inte mer på den historien!) Många minnen och planer det vart, inget Grekland 2006 men vad gör det när de blev Alanya 2007 tillsammans med 5 underbart kul tjejer!! Och du! VI ska till danmark(om inte längre)!
Jag önskar att det stämde i praktiken att åldern bara är siffror för då skulle jag kunna följa med på en krogrunda i dag men jag tror vi får planera den tills senare dessvärre! Vi ses hursomhelst i kväll! Puss och kram ♥

Trött på att va sjuk!

Har varit sjuk sedan i söndags, men nu är det NÄSTAN bra. Och allt detta tack vare en helt otroligt urflippad och impulsiv fredag tillsammans med Karro förra veckan.

 Var otroligt trött på att ligga hemma så jag smet in till stan i (nu mera) förrgår för lite shopping med Karro, vilket kanske inte var ett av de bättre beslut jag tagit i mitt 17åriga liv. Sov hemma hos Karro för lite mera shopping på fredagseftermiddagen men eftersom de båda jäntorna kände sig lite vingliga på benen och yra i knoppen efter en luftfylld frukost, och för min del även förkylning, vart det Robert's Coffe på Drottninggatan för oss(Inte att rekommendera, de har någon fascination för pappersmuggar säger jag bara!). Efter en brunch och besök av Linn och Sabina var jag tvungen att avlägsna mej till mina ofrivilliga åtaganden. Sedan har jag bara varit hemma, kunde behöva det eftersom allt springande har fått mitt återfrisknande att gå tillbaka en aning... Middag, En film cheesebolls och cider med mamma... Det blir aldrig samma nostalgi på hemma kvällar nu för tiden. Tänk va skönt och vara liten! Lyckan var ju total på fredagar när Disneydags kom.. minns att jag tyckte de var så kul! Och alltid hemma lagad mat som man åt framför teven med hela familjen... Längtar tillbaka, ofta!

Tack vare min långvariga sjukdom har jag missat minst 1000 i lön(hur ska jag klara det? Man blir ju beroende) nästa månad och dessutom ligger jag en vecka efter i viktiga föreläsningar och shit vilket INTE är bra! Definitivt inte med tanke på att jag tänkt ta mej i kragen den är perioden och prestera lite fina betyg!

shopping

Detta Fick jag ut av shoppingturen:

☻T-shirt met ett sött monster på! Från Zara
☻Shorts också från Zara