Sovrums inspo

 
Svårt att få till bra bilder med mobilen när vi inte har något ljus i lägenheten. Men såhär är det tänkt att vårt sovrum ska se ut. Till höger ska vi ha en stor garderob med skjutdörrar, jag ska se till så jag har intergrerat sminkbord i garderoben. Tänk er att man öppnar, drar ut en liten pall och sätter sig, perfekt! Skohylla är ett måste, kommer va helt kär i vårt sovrum!
 
 
 
 
Sängen blir en svart Jensen J6 med svarta sängbord, har inte bestämt ännu vilka.
 
 
 
 
Sänglamporna blir från House Doctors "game" kollektion. Den har en 70cm lång arm så man kan dra in ljuset i sängen. Skulle dock vilja se den i verkligheten först, men har inte lyckats springa förbi den ännu. Men tror de blir jätte bra.
 
Jag tänkte att sovrummet ska vara väldigt mörkt och murrigt. Vi använder inte det till mer än att sova och byta om, då är det nästan bra med dessa dova toner. Sen får man piffa till allt med sängkläder, överkast och kuddar för att det inte ska bli allt för sterilt. Men det är ju någonting som mer "växer fram" med tiden. Friskt vågat hälften vunnet, man får ju inte vara ett fegsnöre, i värsta fall får man väl måla om!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback