Vissa stunder saknar man facktist. Men de kommer fler :)

2006-06-03



2006-06-10


2007-08-03


2007-08-08


2007-10-13


2007-10-26


2007-12-25


2008-01-30



2008-03-21


2008-04-16


2008-04-18


2008-06-05



2008-04-21


Jag kan fortsätta i oändlighet.

Mycket bra dag. 14/7-2006



Jag ler när jag ser den här bilden. Bilder säger verkligen mer än tusen ord. Detta var en bra tid. Jag hade roligt. En hel dag hör ihop med denna bild. Jag tror mej minnas de som det var i går. Men givetvis gör jag det inte. Jag tror dagar flyter ihop dessutom. De är tusen saker jag glömt kring detta. Men det gör inget. Bilden påminer mig om annat.  Leka marsvin. Haha. Sitta i skuggan med hemgjorda pankakor och socker. Spela kort. Inga bekymmer just där och då. Förutom att någon får för sig att sno våran filt när vi lämnar den utom uppsikt fem min för att köpa glass. Men de gjorde inget. Istället fick vi åka runt och leta efter en suspekt tant som ser väldigt städad ut men som avslöjar sig genom att ha vår filt under armen. Vi visste hur hon skulle se ut, men vi hitta henne inte. Sommarlov...

Bilder är bra. Jag gillar bilder. De hjälper en att minnas. Minnas bra stunder. Att känna sig lite nöjd och glad. Veta att man har bra vänner. Även om de inte är med en jämnt och ständigt. Vet inte om du läser detta. Då blir jag nog lite generad. Men livet är förkort för att inte säga vad man tänker. Detta tänkte jag när jag råka klicka upp dessa bilder :)


<3




Mongo

Han (04:28): Sover du?
Jag (07:06): Gör inte sådär! Jag får för mig att jag försovit mig. Tur att jag var källkritisk nog att inte springa till bussen. Vad kan du ha velat 04:28 hur som helst?



Cirka 19:00 (face2face):
Jag: Vad mena du med smset du skicka 04:28?
*visar telefonen och smset*
Han: Få se?
*raderar*
Han: Vilket sms?

Jag fick ett infall...

... att måla lite med akvarell. Problemet är bara att jag inte har tålamod. De börjar alltid bra (stenen och fågeln) och slutar åt helvete (resten av omgivningen)...

Spy Bar-Amanda är mitt nya smeknamn tydligen.

Sno folks ascessoarer, extra plus för de med söderinfluenser!
Sen gäller det att vara snabb och springa så att inte ägaren får tillbaka sina saker.
Letta upp någon med en kamera och gör en alldaglig och tråkig pose, söderascossearena är de enda som ger bilden karaktär och räddar därför bilden ändå, funkar (nästan) alla gånger. Fall du inte nöjer dig med det och vill göra den alldagliga posen lite mer spännande ska du leka lite med ljuset i bilden.  Ställ in på kameran så du blir helt vit i ansiktet. Förhoppningsvis så syns inte din fula nuna och de man fokuserar blir istället de som sticker ut en aning mer - söderascessoaren.





Hells Lobby




Fellows

Mitt nästa mål är att sno inkastaren på Spy Bars stråhatt och göra en alldalig pose med den med... Om jag vill festa till det lite mer kanske jag har höger sida mot kameran den gången.

Urgh

...Ronny är hemma...

...2 timmar - Jävla jävel(!)...


Lite kul. Kanske?


Natt

Jag sitter och väntar på en man... Som ska komma och hämta ett monopolspel...

De finns folk som är sjukare änn jag!


Update


Man: Shit, det tog inte så lång tid att köra hit ändå. Bara 25 minuter...
Jag: Asså, Jag har bara barn-monopol, hoppas de är okej?
Man: BARN-MONOPOL?! Jag har kört i 25 minuter!!!
*räcker över spelet*
Man: ÅH! Tur, du skämta med mig!

Mycket bra dag som sluta dåligt.






Jag har fått något bekräftat som jag i och försig redan viste, men som jag försökt förtränga ett tag nu;

Män är AS!

Kamera lek.