Ny plånbok

Min nya plånbok från Topshop! Jag har aldrig riktigt gillat plånböcker utan har föredragit små metaletuier. Detta blir en första plånboken jag har köpt, jag tror jag är lite kär nu, det kan Sabina intyga då jag plockar upp den så fort jag får tillfälle. Ledsen Leo, får se om du lyckas vinna tillbaka min kärlek... Så går de när man är borta 3 veckor...


URGH



De var helt nya... Det är bara att konstatera att det var en mycket dålig dag att inviga de nya vita tygskorna på. Jag som skaffa nya för att de gamla var smutsiga. Borde man inte lärt sig vid det här laget att tygskor + slask = Abnormt dålig idé. Om du inte vill ha brunmelerade skor förstås. Jag kan trösta mig med att det säkerligen var en tidsfråga, men lite bitter kommer jag vara ändå... Jävla vår! 

Live från tingsrätten



Idag har varit en relativt tråkig dag än så länge... Jag är inte van att gå upp så tidigt heller...

Vart finns nöjet i att dyka?

Jag har börjat ta dykcertifikat, ensam och övergiven har jag börjat pallra mig ut till Märsta på egen hand. Jag förväntade mig att möta någonting i stil med killarna på bilden nedan, på min dykkurs. Bara så man har någonting att vila ögonen på lixom.



Men vad möts man av? Nu ska vi inte vara elaka. Men ni fattar säkert grejen...



Jag må säga att jag nog blev lite besviken. Till råga på de befinner sig min kille och hans 6-pack i Afrika, så inte ens de kan jag få titta på. Men han kan nog iallafall känna sig lite trygg nu när det inte ens finns något litet ögongodis att titta på...

Fet-Tisdag!

Ja! Jag åt en semla idag! De ska jag fortsätta göra tills dem är slut!!

(Jag ska motbevisa min hypotes om att om man är fet som barn blir man smal som stor,(och vise versa) !)

Jag har börjat dyka

"Jaha? Varför vill du börja dyka?"

"ehh.. Jo? Jag har fridykt lite... Men ingen annan jag känner dyker, eller jo, min pappa - Men det har jag och andra sidan aldrig märkt någonting av, sen gillar jag att göra lite konstiga grejer, sådant som inte förväntas av mig............ Sen så ser jag hellre när jag blir uppäten av en haj än att det kommer helt plötsligt......."

-tystnad-

"Okeej, Tack Amanda...."

Väldigt kul


Fan.

Inte ens Karro lyckades jag få med mig som hemsläp ;)

Alla -får vara äkliga offentligt- dagen

Även fast jag numera har en man att äkla mig med i år blir det en Alla hjärtans dag i vanlig anda. Jag fick inte ens chansen att vara äklig som alla andra eftersom denne man just nu befinner sig i SydAfrika. Villket han uppenbarligen tyckte verkade som en mer lämplig plats att fira denna högtid. Va ska man säga? Han valde nog rätt. Vem vill äkla sig med mig denna dag, inte jag.

Detta år kommer fortlöpa i stil med alla andra år, förutom att jag inte går i skolan och att jag gjorde misstaget att säga ja till att jobba ovetande om vad jag skulle behöva utstå denna dag för att den nämns med ett "hjärta" i mitten.
Min dag kommer börja snart med en träningsrunda i skogen. Jag har redan varit uppe tidig och ätit en stadig frukost i form av pringels och coca-cola som jag började med att tröstäta redan i går. Det gäller att börja tidigt för att kunna känna sig riktigt missorabel och hatad. Sedan ska jag väll hem och fräscha upp mig, utan någon mening, för att träffa Johanna(om jag hinner). Sedan ska jag till mitt kära jobb och se alla äkliga par kladda på varandra. Jag jobbar på restaurang som servitris. Finns det något mer opassande om man avskyr kletande par som slickar varandra i ansiktet??! Jag tror nog inte det!

Mitt näst sista stopp för kvällen blir hem till Linn och äta middag och äklas över alla nykära äkel man sett under dagens lopp. Det ska ätas en trött pasta följt av en hel hög av flottiga chips, godis och läsk medens man i tysthet grämer sig om att man är så äklig att ingen vill ha med en att göra denna dagen. Samtidigt ska man försöka skryta för alla om hur många roser man fått (även om det bara är valfläsk från socialdemokraterna, ros som ros) för att inte verka mest missorabel och äklig. Sen blir det väll hemfärd till en kall och ensam säng. Om jag har riktigt tur kanske jag får med mig Karro som hemsläp.

Såhär äklig lyckas nog inte många vara Innan ett joggingpass.




Glad alla hjärtans dag, eller vad fan man säger.

Jag är nog lite bitter, i år igen....