För sent.

Klockan är på tok för mycke! Jag vill ju va pigg i morgon på nyårsafton!! Inte som för fyra år sedan när jag satt och kollade i kors på tunelbanan för att jag var så töööött! Inte ens full, då hade jag slocknat direkt! Men jag behöver tid för mig själv för att tänka och reflektera lite just nu! När gör man inte de bättre än på natten när alla sover!? Men nu är de dags att försöka få lite sömn. Om inte annat för skönhetens skull... Kan ju behövas.

Snark

Hur toppen är det inte med helt nytvättade krispiga lakan! Underbart! Sedan ska man vara heeelt nytvättad från topp till tå, jag kan inte tänka mig något frächare. Nu är jag NÄSTAN ny duschad. Har varit ute och rännt endel i butiker och på ett lunchställe så de förstör dock hela min exaltering över att jag för en gångs skull tog mig orken att byta sängkläder. Jag lyckades dessutom hitta ett för litet lakan som inte går att stoppa runt kanterna på sidan och är förkort i forädan. Den kommer ha korvat sig och blivit helt skrynkligt och mjukt tills i morgon. Tillbaka på ruta ett igen då... Fan de här vart inte toppen trots allt.

Annandagen

Det bästa är att köpa träningskläder på rean! Halva priset så jag passade på att köpa en sport-bh och även om jag inte kommer använda dem flitigt var jag tvungen att köpa boxer trosorna till! Knepet är bara att veta vart man hittar sakerna, förorten är svaret! De har kvar mycke mer av sitt sortiment eftersom de har färre som köper och därför måste de även rea ut mycket mer! Toppen! Tränings tightsen var dock slut i min storlek! Jag är ju mini mini!


Jul




Åh mitt vinterland!

Jag brukar inte tycka om vintern. Inte alls! Men i år har det inte varit samma sak, inte alls! När jag tänker efter vad det kan bero på kommer jag fram till endel olika saker som gör att jag detta år till och med kan uppskatta vintern!
För första året springer jag inte runt med små vita tygskor, jag har köpt ett par rediga vinterskor! Jag insåg hur mycket detta gör när jag nu har varit tvungen att gå tillbaka till mina converse efter att Sab fick med sig mina vinterskor hem efter en utekväll.
Dessutom har jag skaffat mig körkort och kan därför köra bil när jag ska någonstans! Jag tror de gör mycket.
Det har inte varit slask och skit om vart annat heller. Det är nog de värsta som finns när de snöar, sen töar, sen snöar igen!
Sen så har det varit en satans vacker vinter också! Jag får sån lust att skaffa mig en systemkamera och ta riktigt vackra bilder! Inte riktigt lika lätt med min lilla kompaktkamera!











Jag vet att den här bilden är väldigt konstig... Men jag gillade effekten på klockan och väggen.


Jag fyllde år i går...

... jag mår som jag förtjänar i dag! De som är bra är att jag dock kan skylla på magsjuka. Men de blir lite mer svårförklarat när jag smäller i mig en påse chips...



Bulle i ugnen

Jag och Sab tänkte att vi skulle vara lite husliga och baka så vi gjorde nyttiga lussebullar, inte att rekomendera... De hela började toppen men avslutades lite mindre bra. Vi tyckte helt enkelt att datorn var liiite mer intressant än att ha koll på en rågbulle i ugnen. Tji fick vi när hela lägenheten började lukta brändt saffran. Ännu mer tji fick vi när vi upptäkte att vår enda plåt som klarat sig undan att bli brända inte smakade lika utsökt som en varm lussebulle ska göra... Jag gillar min krabb-bulle dock...





 


Apropå att bada i choklad...

Återfuktande och djuprengörande choklad. Mums! Kan behövas efter en hård fredag...



Bada i choklad!

Mina två älsklingar kom och plockade upp mig efter jobbet så då såg jag till att förse oss med världens största choklad fondue! Det var så jäääääkla gott! Vill bara ha mer mer mer! Choklad fondue, vin och champagne! Det är ju trots allt min födelsedag på måndag så man kanske kan kalla det ett smygfiande :)
De här med träningen går toppenbra... eller ja, jag har ju inte ens invigt mina skor... Måste sluta hänga i konditoriet på jobbet!



BangBang

Ibland saknar jag min lugg, men jag skulle inte orka med att låta den växa ut igen... Ursh så jobbigt det är.


Kayano

Mina nya Asics Kayano. De var på tiden att jag skaffade nya löparskor, nu måste jag bara se till att använda dem också!! Ingen idé att köpa värstingskor som jag aldrig använder! Kanske en anledning att börja ta upp allt de här med vad träning heter också... Men nu ska jag ta en bit lussekrans och gå och duna. För att träna mer betyder väl att man också får synda mera. Eller?!


PS.

Jag leker idomin-fjortis i min ensamhet, denna vintern tar död på mig...

DS.

Hmm..

Man kan kalla det ett 12 timmar långt träningspass. Dock riktar det sig bara mot den vänstra halvan av kroppen, den andra halvan får jag se till att träna motsvarande mängd på gym i stället (när nu det skulle ske..). Jag är helt enkelt lite sliten nu! Jag tjänar i vart fall pengar på att träna den vänstra halvan.

God natt.

DN söndag

Jahap... Då var man tydligen med i DN:s söndags bilaga i går!

Ännu en fredag...





Jag lyser... på ett dåligt sätt!