Dan före flygdan.

Åker ju till thailand 2 månader i morgon så jag har jätte mycket och fixa i dag! Vet inte hur jag ska hinna allt!

Ringa, packa, städa, tvätta, hämta, lämna, banken, vaccinera(?).

De värsta är att de enda jag lyckats prestera på 2 timmar är ett par röda naglar och en kanna te. Men jag tror jag jobbar bättre under press. När de verkligen börjar bli försent!

Muuums

Åååååh, jag har verkligen sug efter att träna. Eller är de kanske bara efter att göra någonting vettigt! När man är krasslig hemma så bulkar man extra mycket också! Sen så åker jag ju faktist till thailand snart så jag måste ju se till att äta min andel semlor innan jag åker! Annars skulle jag ju missat hela semelperioden i år! De skulle ju vara förfärligt! ...eller kanske bara bra.

Årets första semla! Överlycklig!


Lördags


Sjukling

Jag kan inte prata! Jag fååår panik! De kommer inge ljud, bara ett skrovel. Dessutom håller jag på att hosta upp lungorna! De har varit på gång länge men jag har klarat mig flera veckor utan att de blivit riktigt illa, så det var bara en tidsfråga innan de bröt ut helt. Det börjar ju nästan bli en tradition för mig att bli så här varje vinter nu förtiden!

Som tur är har jag kvar min hostmedicin sen förra året men har tappat bort måttet så jag tog en matsked cocillana(?), liiiiite för mycke tror jag, börjar känna mig lite groggy. Denna hostmedicinen har ju den fina egenskapen att den omvandlas till morfin i kroppen! Så snart kommer jag nog däcka av min lilla överdos också! Men de kanske bara är bra. Synd att de är så vackert väder och att jag då kommer missa denna lilla dos av solterapi som erbjuds i dag!

Men jag ska ju inte klaga! Jag köpte ju Thai biljetter i lördags!!

New nails and no make up

I går ställde jag upp som nagelmodell för Sabina när hon skulle göra sitt slutprov i nagelförlängningar! Hon är jätte duktig trots att hon bara gjort på tre personer innan varav en var hennes egen vänsterhand. Jag har aldrig haft nagelförlängning förut. Jag har så bra naglar själv så de har aldrig riktigt behövts. Sen har jag ju nästan alltid hållt på med någonting som gör de svårt för mig att ha de, tex hästen och gymnastik. De är lite svårt i början, skriva sms och så men man vänjer sig. De värsta är nog att man blir beroende också! Jag kommer säkerligen tycka att mina långa naglar bara är ett par stumpar senare!


Thai

Sitter och kollar flyg till Thailand! Ååååååååh, jag är sååå taggad!!


Bläää

Tönt för Kent, men de talar vi inte högt om. Nu är jag sjuuukt trött.

Bad dreams

För en tid sen kunde jag vakna upp brevid dig när jag drömde att du gjorde mig illa, jag vågade inte säga något. Under samma tid kunde jag tro att jag drömde samtidigt som min mardröm spelades upp framför mina ögon, till slut vågade jag inte säga något.

Jag är glad att denna tid är över. Du hemsöker mig i mina mardrömmar. Jag vill inte sova, jag vill inte möta dig. De har blivit verklighet förr...

Träna?

Jag har köpt på mig massa massa träningskläder nu! Fick ett par löparbyxor av min bror också, som en försenad födelsedagspresent. Eller jag hintade att om han fortfarande inte viste vad han skulle ge mig än så skulle jag nöja mig med ett par träningstights ;)

Man skulle nästan kunna tro att mitt nyårslöfte var att lägga mig i hårdträning, men icke, jag håller inte på med nyårslöften. De fungar ju aldrig ändå! Men jag vet inte vem det är jag försöker lura med alla dessa träningskläder, mig själv, nån annan eller kanske ingen alls? Kommer jag ens ha nytta av dem? Jag vet faktist inte ens själv. Jag är för impulsiv för att veta! I perioder är jag väldigt aktiv men jag känner inte för de just nu tror jag. Eller jag vet inte, jag har ju tänkt att jag ska följa med bror och träna några gånger nu men.. ja.. De blir inget. Förvisso så har jag ju inga skor nu eftersom jag glömt dem hos Sabina, Men jag funderar på att gå och hämta dem i morgon efter jobbet. Sen JÄVLAR! Frågan är bara, löprunda ute eller gym? hmm.


nyår...






Bakisdag

Perfekt en bakisdag som denna att äta en marsipangris med pepparkakstryffel som jag fick av min kära Linn på min födelsedag!