Renoverings ångest!

 
 
 
 
De här med att renovera är inte helt enkelt vill jag lova! Jag har lite smått panik, de svåraste är att bestämma sig, och att fåihop sin visuella tanke med någon slags verklighet. Dessutom måste jag ha i bakranke verkligheten aldrig se ut som den visuella verklighet. Livet kommer helt enkelt göra sig påminnt. De kommer inte va skinande rent alltid, de kommer inte finnas färska snittblommor i hallen och färska kryddor i köket. Kappor, kläder, skor, kastruller och plåtar kommer inte alltid hitta in till sina platser i skåp och lådor.
 
Egentligen skulle jag velat göra allt själv som en slags skapande process där man börjar från noll och där allt får växa fram i sin egna tackt. Men så ser ju inte verkligheten ut, dels har jag inte all den kunskap som behövs, dels skulle de ta väldigt lång tid att göra allt själv. Därför måste hela den skapande processen vara något sånär klar eftersom hantverkare ska lägga golv, bygga kök och badrum medan jag sitter på jobbet...
 

(Gammalt utkast) Förvånad?

Jag såg dubbelavsnittet av Sex and the City i dag. Det betyder två saker;

Det är onsdag.. och jag är INTE på krogen...

 

- En odödlig 18 åring


(Gammalt utkast) Köttmarknad?

Kvinna: Jag har glömt min bikini hos dig! Kan du ta hand om den tills vi ses nästa gång? kram

Man: Självklart ska vi ta hand om den! Jag och "X" turas om att bada tunnan med den. Du får endast tillbaka den i utbyte mot Amandas nummer! Kram

 

 

Gamla utkast kan tydligen vara ganska underhållande...


Frukost

 
 
 
 
 

New design

De är tanken att bloggen ska få ett lite nytt utseende. Men de tar lite tid att få till det med alla funktioner osv. Mina kunskaper i html och framförallt css är begränsade då jag inte hållt på med detta på ett bra tag nu! De var nog senast under Lunarstorm tiden då man var tvungen att skapa sina sidor med html. Då var jag förvisso väldigt intresserad och skapade nya konton på alla möjliga sighter för att få bygga nya profiler.
 
Nu påstår jag förvisso inte att jag är särskilt duktig på det. Men om jag aldrig skulle försöka kommer jag inte heller lära mig något!

Paketer!


 
 Nu äntligefåret jag schampo jag kan bada i ett bra tag framöver!
 

Squat challenge update!

Jag förstår inte vad som hände med mitt squat challange schema!
 
Helt plötsligt ligger jag två dagar efter. I mitt minne hittade jag tydligen på att man skulle göra 85 squats fast de var 100 som skulle göras. Så i går blev de ett straff på 15 stycken extra för de förlorade. Sen får jag låta en dag gå mig förbi, förtår inte. Jag måste vilat två dagar. Men i dag är det då dag 11 (egentligen 13). Så nu ska de stax köras 110 squats!
 
Jag ger inte upp! Aldrig!

Nödvändigheter

Nu äntligen har jag fått tummen ut och beställt hem lite schampoo. Mitt hår klarar ju inte allt skit som jag köpt tillfälligt så länge. Men nu blev de "L'oréal Absolut Repair Cellular XXL-paket" och lite annat nödvändigt som fick följa med hem från Bangerhead. De sved i plånboken dock. Men nu hoppas jag att jag har schampoo, balsam och inpackning för ett år framöver dock! Dessutom kan man lita på att det inte är något förfalskade produkter som faktiskt förekommer när du går och köper dem hos olika frisörer med specialerbjudanden.
 
- Låter de för bra för att vara sant är det de!
 

En enkel regel...
 
 

Vill ha, NU !

 
De ser alltid röda ut på alla bilder, men i verkligheten är de mer hallonrosa som jag förstått det! Denna sko är den senaste i kayano serien och heter "Asics gel Kayano 19". Jag har även nr 16 sedan tidigare som är mina trogna följare på gymmet och under diverse aktiviteter. Dessa skor är bra när man pronerar, det vill säga vickar foten innåt när man går. Detta är de vanligaste "stegfelet" människor har. Jag som sprungit runt som servitris osv har ganska mycket så på ena foten och därför måste jag vara noggrann med vad jag väljer för skor.
 
Sen går jag ju förvisso i Uggs på vintern och converse på sommaren som är DÖDEN för fötterna. Men de är en annan sak...

Nu kör vi!

Jag är på dag på dag fem. Så idag är det 70 squats som gäller! Får bli senare på gymmet i dag. De är faktiskt jobbigare än man tror! Testa du också!

TGIF

Fredag! Som jag längtat, ni vet varje vecka är samma visa när man sitter på kontor. Jag är ju inte van vid det. Är ju en restaurangare som tänkt att det bör ju bli något av mig en dag också och att jag måste "ta mig vidare". Restaurangen gav ingen utmaning längre. Men jag saknar lekstugan, varje dag. Men de bästa är ju att den alltid kommer finnas kvar.
 
Dagens träning är redan klar i vart fall. Började morgonen med en fettförbränningstablett och ett Hot Mojo pass på SATS. Jag har aldrig käkat fettförbränning förut och egentligen så borde jag inte göra det heller. Anledningen till det är att jag inte behöver anser jag och dessutom gillar jag inte att stoppa i mig massa konstiga tabletter. Jag tor på en varierad kost och möjligen en järntablett här och där. Men när jag fick en burk tänkte jag att jag skulle pröva.
 
Frågan är hur effektiva de egentligen är, som jag svettades på de hot mojo-passet var inte nådigt. Fettförbrännare är till största delen vätskedrivande men med tanke på allt koffein kanske du presterar lite bättre än du egentligen skulle gjort. Men att driva vätka är helt meningslöst eftersom du torkar ut kroppen. När kroppen väl återställt balansen är man tillbaka på ruta ett igen.
 
Trött och röd. Hot Mojo är i vart fall bra för min rörlighet. Man kan inte tro att jag är en gamal gymnast eftersom jag är smidig som ett kylskåp...