Gant Frias GLD-37

 
Dessa snyggingar är på väg hem till mig från England just nu! Hadde ett par likadana förra året men dessa gick tyvärr sönder på grund av ett antal hårda kvällar. Sen har de inte gått att få tag på i sverige och jag viste inte vad de hette. Men efter nån timmes letande hittade jag dem på en Engelsk sida. Tur de, för jag hade precis tänkt ge upp dem och köpa ett par vanliga hederliga Ray-Ban Aviator i brunt (som alla har). Men nu fick man vara lite mer unik med sina gröntonade gas. Riktigt snygga i verkligheten!

Global 5 delar

 
NU äntligen har dessa älsklingar blivit mina! Jag har suktat efter dessa sen den dagen jag insåg att en vacker dag flyttar man hemmifrån. Global ska jag ha! Men detta har även resulterat i att jag de senaste åren bara har haft tillgång till slöa skit-knivar, så nu kommer jag väl skära fingrarna av mig!
 
Jag slog till nu när cervera hade kampanj och de kostade 2999 istället för runt 4000 som de brukar. De stora kittet också, så slipper jag förhoppningsvis bry mig om de här med knivar, någonsin mer!

Hur söt får man bli?


Rispappersrullar

I går blev det rispappersrullar till middag! Ett bra rawfood alternativ som är väldigt gott. De bästa är att man kan slänga i vad än man tycker är gott eller bara de grönsaker man har hemma i kylskåpet. I mina rullar hade jag i går; Minimajs, Majs, Basilika, Crabstick, Lax, Gurka, Mango, Böngroddar, Sallad, Morot och Chili att variera med.
 
Avokado är annars ett hett tips också, men jag hittade dessvärre inga mogna i går. :(
 
Till de köpte jag färdig Peanut Rice Paper Sauce. Men de bästa såserna till detta är ändå min hemmagjorda fisksås och även en egen sås jag gjorde lite på känn.
 
Vietnamesisk rispappersås(nouc cham):
          ♥  1/2 dl vatten
          ♥  1/2 dl Fisksås
          ♥  1/2 dl Palmsocker, råsocker (jag tog honung på känn)
          ♥  2 st Lime
Sen har man i vitlök, chili och ingefära om man vill. Denna sås ska gärna stå och dra ett tag för att få ut alla smaker.
 
Amanda's Sesam sweet chili sås:
          ♥  1/2 dl Thai sweet chili
          ♥  1 msk fisksås
          ♥  1 msk sesamolja
 
 
 
 

P-piller döden

Jag dör just nu p-piller döden. Tidigare har jag gått på Jasmin i flera år, men då jag började misstänka att de kunde ha ett samband med mina migränanfall som jag börjat få drygt ett halvår efter jag börja på Jasmin har jag övervägt att börja testa alternativ.
 
De första p-pillret jag testar nu är mini-pillret Cerazette med alla dess härliga biverkningar som denna kan medföra. Migränen är bättre än så länge. Men jag har testat dessa piller 14 dagar i dag och i helgen var jag ute på landet och nu när jag kom hem och ställde mig på vågen i morse har jag gått upp 3 kg på 3 dagar. Visst vi har ätit gott och drukit lite öl. Men kom igen... Och då var jag ändå ute och sprang 5 km i går också.
 
Så det är inte okej... De är dock inte fett jag har gått upp, utan vätska. Så nu står jag in för valet och kvalet att fega ur. Jag vill ju inte vara vätskesvullen hela sommaren nu när jag lyckas nå den formen jag ville innan jag började på dessa piller. Men samtidigt kan det ju vara väldigt temporät och lägga sig om ett tag när jag vant mig. Vågar man chansa? Fan, detta är inte kul...
 
Blir dubbelpass och HEAT framöver...

Elliot

Lördagsmys med min fina brorson Elliot!