KatarinaHissen!!

I dag var jag och linn å lekte turister... fortsättning följer... väldigt trött för tillfälet!

 


Update:

 

De flesta tycker att det är skamligt att två stockholmare inte åkt Katarina Hissen. Jag och min sida skulle snarare vilja kalla det överskattat(!) och dessutom har jag nu belägg för min sak efter att jag och Linn gjorde slag i saken och besökte denna turist(?) attraktion. Du hinner gå in i hissen, betala, få din biljett, vända dig om och se på utsikten 2 sekunder sedan är du framme och det är dags att gå av. Tur att tanten i hissen trode på att vi var 15år eftersom jag inte ens anser att den där hiss turen var värd 5 kr, och att då få berala 10 i stället hade ju varit rena överpriset! Tacka vet jag, åka hiss kan jag fanimej göra gratis! Och för den som av någon anledning vill till Gondolen... dels finns det en gratishiss inne i gondolen byggnaden för den slöe, annars rekomenderar jag att ta bakvägen och gå genom vårat vackra söder! Personalen på gondolen rekomenderar dock att man tar sig därifrån genom att hoppa, det går fortare så och man slipper både att gå och ta hissen!

(Man får dessutom räkna med att bli förevigad på en och annan turist-film!)

Havsskogen

Förra? helgen troro jag bestämnt att de var... kanske... JO!
Under kristihimmelsfärd(?) Var vi i havsskogen... De är en skog som är planterad under vattnet...

Okej den va dålig... Det är en skog... Å det finns vatten... Därav Havsskogen... Lättare benämt "Linns land"... På "Linns land" spenderade 8 jäntor sin kristihimmelsfärd. Helgen bestod av massa psykopater, god mat(dock i begränsad mängd eftersom det tar 3h fram och tillbaka till affären med cykel och buss!!!), Burken/Vinken/Knuten/Ni-fattar-grejen... Det var som att vara liten igen... =D Eftersom ingen använde smink så finns det endast ett begränsat antal bilder då kamran var i stort sett bandlyst!

Dag 1:
Påväg ut i ricktiga bushen... Fick dock vänta i 40 min på att taxichaffisen skulle drika upp sitt kaffe hos Fru.Thörn... Det kan inte vara lätt å va taxichaffis i glesbygden asså... Stressigt värre...!


Dag 2:
Chillar efter maten me att spela Bubblan! :D


Dag 3:
Burken/Vinken/Knuten osv. på G!


Tack och Hej.. Slut för mig!

KERSTIN 18 ÅR!!

Jo nu ere så här att Kerstin (PolaRn min ;D) har fyllt 18 den 6 maj!! Lessen att du inte fick någon inlägg tillängnat dej på din födelsedag! Men du får ett nu!

Vi var på Inflyttningsfest (5/5) hemma hos Linn som är nyflyttad.x2 som för övrigt var väldigt trevligt! Det serverades god mat; Lax och potatissallad (+ annat) Underbart gott!
Hör och häpna gott folk... för er som inte trodde de, det är bevisat... 40+are kan festa(!) även fast movesen och fantasin är lite stelare... Och likaså där behövdes de lite(Hut humm... mycket) dricka i kroppen för att trycket skulle lätta! Så 40+ och 20- kanske inte är olika raser trots allt.

"Tjejer! vill ni dansa?" Linn:"ÅÅÅ tyst! du skrämmer mina vänner! Du är inte min enda vän... låt mej få behålla mina andra också"   (Jag ändrade mej just om det där me olika raser... :P)




Jag kan ju säga att; Jag, Karro, Natalie, Kerstin och Linn drog ner medelåldern på dansgolvet rejält! Trots att tantKerstin drog upp den något vid 12! Jag kan stolt medela att jag var den första som grattade Kerstin på 18års dagen... (De KAN bero på att min klocka går 5 min före alla andras för att jag ska hinna me bussen på mornarna, Men det är en annan femma... De bryr vi oss inte om!) Kerstin får dagen till ära ett vinglas av Linns styvfar och eftersom Linn satt upp reglerna om att de inte blir något fest eller spritsnack för den under 18 utbrister kerstin "åh Vin! ...för de har jag ju aldrig druckit förut!"


Vid tolv slaget!


Följande kväll spenderas i Bamboo Palaces Kareoke rum... En present från mej, Linn och Karro. Undrar hur mycket de övriga gästerna på resturangen uppskattade de underbara(t Falska) tonerna de sju Flickorna gav från sig under kvällen. Allt i från Shlager till Rock och även en kinesisk låt försökte flickorna sig på men mer eller mindre tillfredställande resultat. Buffé, song och dans tillsammans me vännerna gjorde en underbart kul kväll! De bästa var när Oliwia frågade den lilla kinesen som plockade disk om han kunde be kocken fritera en medhavd banan... Förstår inte att hon gjorde det! De var ju bara ett skämt från min sida att hon skulle göra de! Skitkul och en stor elorge till dej för att du gjorde det! Jag höll på att pissa på mej av skratt...!
Jag låter bilderna tala för resten, dem säger mer änn 1000 av mina ord (toche);




Pics...

...från Karros 18års dag på restauranten Strykjärnet:





1.  Jag och födelsedags-tanten

2.  Natlish och fördelsedags-tanten
3.  Linn och Lollo

4.  Karro fick lite shots dagen till ära!

5.  De gick tydligen att tända eld på shotsen villket Nat försöker sig på

6.  Och där shota hon... :D (bilden är arangerad :P)

7.  Lollo, Linn, Lisa och Sabina är bakom Lisa.. =)