Nudelwook

Middag med lågkalori nudlar och grönsaker
 
          ♥  1/2 Purjolök eller vanlig lök
          ♥  1 tsk curry
 
Grönsaker efter smak, tex;
          ♥  1 morot tunt skivad
          ♥  1/2 Gurka strimlad i små stavar
          ♥  Champinjoner
          ♥  Paprika
          ♥  ca 10 coktailtomater 
 
          ♥  Fitnessnudlar
          ♥  1/2 citron
          ♥  ca 2,5 msk Soya
          ♥  ca 2,5 msk Thai sweet chili
          ♥  Proteinkälla; Räkor, kräftskjätar, kyckling eller biff
 
Skölj nudlarna. Stek lök och curry i olivolja. Tillsätt alla grönsaker, stek ett litet tag. Tillsätt fitnessnudlarna och kryddorna efter smak! Voila, klart på ett kick! Jag körde på kräftskjärtar och dem tillsätter man allra sist och vänder bara ner när man tagit av stekpannan från plattan.
 



Måndags hurtig!

De har varit en hård kväll på gymmet, jag känner mig inte helt iform alltså! De blev ViPR på Sats odenplan. Ibland när man inte är helt 100 i kroppen och har suttit och jobbat hela dagen kan de faktiskt vara väldigt skönt att slippa tänka och vara påhittig vad gäller övningar. Perfekt med nån som bara säger åt en vad man ska göra och skriker och puschar lite.
 
Jag har även börjat springa en hel del med hunden nu, dels för att få bra flås och dels för att vovven måste få lite stumulans också. En Bordercollie i innerstan är kanske inte de mest ultimata. Men de är ju tur att vi korsa våra vägar eftersom jag gillar att vara aktiv och han inspererar mig samt får mig att springa den där rundan även fast jag hellst skulle legat hemma i soffan.
 
Jag har lagt upp ett "Fatburn" program på runkeeper. Inte för att jag behöver bränna fett, men de är ganska bra träningsform som passar mig. Passen är antingen intervaller eller 30-40 min löpning i lugnt tempo. Då ska man ligga på 70% av max HR och detta vet man att man gör om man kan konvercera utan att de är allt för jobbigt.
 
 
- Dagsformen för två dagar sedan.
 
 
 
 

Ponny-mys

Jag var och hälsade på min älskade Rocky i lördags! Mysig dag och Zorro var överlycklig för lite frisk luft med gräs istället för avgaser och betong.
 


 
 
 
 

Proteinpankakor

Proteinpankakor! De blev fantastiskt goda faktiskt. Detta recept räcker till en liten tjej och en stor hungrig man:
 
♥ 8 ägg (helst bara vitan och 2 gulor, men jag har så dåligt samvete för att slänga så jag gjorde tvärt om!
♥ 1 dl mjölk
♥ 1 lätt kesella (keso eller kvarg)
♥ 1 dl havregryn
♥ 1 tsk bakpulver
♥ 1 tsk salt
♥ Sötningsmedel och eller kanel efter smak
 
Mixa ihop allt och börja steka! Om man inte vill ha fett i pannan är ett tips att ha lite rapsolja i smeten. Serveras bäst med färska bär och lite jordnötssmör är inte dumt de heller.
 

Klocka?