Party Trick


Gå till ett ställe där du når upp till taket. Håll i dig i taket för att undvika att ramla och därmed minska risken radikalt för att bli utslängd. Snurra! Runt Runt!

Om någon frågar hur mycket du druckit är standadsvaret; två drinkar. Inte misstänksamt lite... Inte utslängnings vänligt mycket. MEN se till att undvika att kolla vakterna i ögonen och le fånigt-finurigt även fast både du och vakten vet att de var MYCKET mer än så.



Laroy

Lill-Lördag raporten

Jag är Extremt dålig på att uppdatera jag vet... Det här var 2 dagar sedan... En lill-Lördag inte lik så många andra... Den var BÄTTRE... Synd att du inte var med, du missa något..!

Retro
Laroy
Black Room
Efterfest

Dimmigt, på en söndag!?

Gårdagens party trick;

Slå av foten på glasen så att du aldrig kan ställa ifrån dig det.

Cafét

In i dimman

  • Middag på Friday's
  • Snabb visit på Vanilla
  • Nox
  • Snabb visit på Grodan
  • Solidaritet

Ungefär så såg min kväll i går ut. Det var synd att jag inte var mer taggad under kvällen. Man är lite sliten efter tre dagars hårt festande och lite sömn kan jag medela. Idag blir det utgång igen. Ja de är söndag! Men Johanna har kommit hem från australien och än så länge är jag inte heelt körd... Är inte de ett skäl att tagga till igen? JO. Får se vart de bär av idag. Folk har lite spridda uppfattningar. Några vill gå till vibes sista kväll och andra till caféet. Jag är bara förvirrad.







Nu kör vi

Jag är sjukt seg sen igår. Jag som bara hade tänkt vara hemma och ta de lungnt men i stället vart de äventyr på hög nivå. Men de va kul. Jag hade faktiskt jävligt kul så jag ångrar inte att jag lät Sabina dra med mej på nattliga äventyr. I går var ingen dag att dockumentera. Bara att minnas, därför finns de inga bilder.

Idag så blir väl livet en dimma igen antar jag. Min älskade vän Karolina fyller ju 19 år nu på måndag, så nu ska vi ut och köra järnet idag igen. Jag kommer krypa hem sovandes. Jag känner verkligen det, men jag har ju en hel vecka att vila upp mig på. Man fyller ju bara 19 en gång och den här dagen kommer aldrig åter. Är inte de skäl nog för att tagga?! Lev livet.

Nu kör vi

-

Jag ska käka koffein tuggummin tills jag stupar

FAN

Körkort

Igår körde jag bil inne i stan. Jag är GRYMT bra! Från stureplan och hem. Snart blir de nog körkort ändå.. :D
Jag körde ju på oupplyst motorväg sent på kvällen, för några veckor sedan. De va läskigt ska jag säga er... Smal väg och du ligger i 90 när du ser en långtradare komma emot dej... Då ser man framför sig hur man missar vägplaceringen och lägger sig i hans fil. *MOSAD*. Jag satt framåtlutad som en liten tant för att inte missa när vägen svängde också. Det vorre ju lite tråkigt att fortsätta rakt fram. Det gick bra till slut. Jag menar jag lever än!

Måste bara ta mej tid och plugga teorin... USH

Har ni fest eller?

Nu ska jag börja dela med mej av bra party trick.. Man måste ju lära folket lite... Ett partytrick kan vara allt från en person till en penna, helt enkelt ett säkert kort som får igång partyt och humöret...

Jag trode torsdagens partytrick skulle bli mina nyförvärvade koffein tuggummin... Enkelt koncept; Tugga, Tugga, Pigg och Fräsch. Jag hade fel. Jag fick hjärtklappning. En säker partydödare om de därtill börjar stråla ut i vänster arm... Så i går blev de vanlig red bull... Kör på den! Även om de endast smackar socker! BLÄ

Bilder från i torsdags, efter vi varit och räddat den vita apan;



Sluta tänka

Jag måste sluta tänka. Jag blir bara paranoid. Därför var jag och avreagerade mej i dag. Jag shoppade, drog kortet, utan att TÄNKA. Varför kändes de bara bra i 10 min.... ?

Jag vill inte kolla mitt konto.

Det är ÖDET :D

image133

Ibland äre hårt :P

Det är ett antal saker jag borde ta mig för idag... Det är bara att välja en. De som står högst upp är;


  • Städa rummet - Eftersom jag i söndags kom på den smarta idéen att jag skulle möblera om hela rummet. Men eftersom jag var ganska sliten och trött efter helgen sluta med att jag somnade. Förvånande? Inte särskillt även om jag hade varit pigg som en nötkärna(?). Så nu står allt helt huller om buller.
  • Plugga körkorts teori - Vill ju kirra körkort så fort som möjligt!
  • Plugga Geografi - Allt annat MÅSTE jag nog göra bara för att jag vill slippa denna punkt...

I och försig är "bara dega framför datorn" Mest lockande just nu.


Vad är grejen...

... med snö, NU?!?

Jag som verkligen har hållit på vårgrejena och spatserat runt i min vinterjacka. Sen efter två dar med vårkläder händer detta... Det SNÖAR... Å där står man med ballerina, skinnjacka och ska dessutom inte hem på några timmar.

Fucking snö! Försvinn!



Helgen

... var minst sagt spännande! Men den kunde defenitivt slutat bättre kan man konstera ...

Fredag: Vi tänkte göra en insats för miljön denna dag... Så vi gick och festade för den. Igor var GRYYM :D Hans band överträffade helt klart alla förväntningar. Men jag känner mej inte riktigt hemmastagd i ett träruckel på midsommarkransen i mina högklackade så vi drog vidare ganska så snart. Haha det roliga var att vi senare på natten drog på en efterfest där de fick bli torsk-fiskpinnar som fylle käk! De kallar jag fest för miljön, fullt ut! Varför skulle de ske i dag? Det är lite komiskt


Lördag: Vi skulle ut till vallentuna denna dag egentligen. Men jag kan kanske inte påstå att jag misströstar. Det är lååångt dit. I ställe blev de verkligen förfest till kl 1 innan utgången, haha. Jag hade kul i alla fall... ;) Haha... Sen bar de av till fellows. Kvällen kanske borde slutat där för vissa, men icke...

Ibland måste man ju bjuda till...

image129

Lill-Lördag

Igår var en jävla natt alltså!! Lixom tidigare dagar har de mesta gått upp och ner som en bergodalbana denna veckan. Förra veckan var antagligen för bra för att vara sann! Jag hade flyt då! Så nu ska man väll staffas antar jag?!
Var sjukt taggad inför nattens äventyr. Ganska snart störtade det va INGEN anledning visade det sig senare. Nu mera bryr jag mej inte! Ibland kanske man bara vill känna sig lite sorglig? Gud va jag snackar i gåtor jag vet.

Retro
Laroy
Cafét
Esque

Jag hade faktiskt väldigt kul!

Inte en enda bild bjöd kvällen på trots att jag hade med min kamera. Man okar inte engagera sig jämt helt enkelt! Och tydligen ingen annan heller!

Linn din NÖRD


Moget att länka dej själv från min blogg! Passa dej... Nästa gång jag kommer blir det hämd!

Amandas favorit...

...är jag!!!

Kanske lite våran grej?

image125
Det ÄR en fake kyss! Tro de eller ej...


     

Hahaha... Å detta va de jag skumma på EN av mina datorer.. :P

Fan

Humöret går lite upp å ner alltså.. Jag var sjukt pigg och tagg tills i går.
Förlåt för allt jag förorsakat dej. Det har inte vari meningen.
Hoppas du inte läser detta. Men de kan jag väll inte tro!

När allt börjar gå bra... Kommer de förflutna i kap....

FAN!!!

Föresten...

Mamma och Pappa var på båtmässan idag igen. De köpte båten.
Fan, jag som var mest sugen på en utölimpa för tillfället, typiskt!


Update


Efter lite frågetecken måste jag förklara att en Utölompa är inte en båt... Det är en LIMPA.. ett bröd med andra ord! Som ändast säljs på utö. OCH eftersom jag alltid var på utö några veckor varje sommar är de här en stor nostalgikick!

Lördagen

Lördagen var SJUK! Sjuk och Sjukt kul! Mycket vandrande blev det dock!
Kvällen började med en liten snabbvisit till medis kök&bar--> (Sedan otippat) Vibben--> Party bussen--> Vibben--> Fellows--> Efterfest :D

Från busiga bussen;




Hur lyckas jag se så allvarlig ut jämnt?! Jag som var så sjukt tagg!

Lördagsmorgon

Så här tjeck kan man vara efter en natt hos Linn...

Amanda: Kan jag få låna ett par låga skor?
Linn: Ta uggsen
Amanda: Jag kommer ju verkligen se ut som ett pälsmongo så ju!

image106


Fredagen...

... I bildform ...



Händelserik kväll :D Jag hade i alla fall grymt kul.. Även om jag inte ser så road ut...
Nu är problemet; Va ska man hitta på och ha på sig idag? Idag ser det i alla fall ut att bli lugnare. Vi ska troligtvis först till medis, sen får man väl se va som händer!

2008-02-06

Hitta bilder på datan... I försig var det inte så länge sedan men jag hade redan glömt.
Det är väll antagligen bara vi som kan vara så sjuka? Eller...? Det är svårt att återge den dagen, man skulle varit med helt enkelt. Det började ju redan med 50+ aren i affären. Han jag tänkte ge våra semlor till... Jag vet inte om de sjuka var att jag tänkte ge dem till honom när han fråga var jag hitta dem, eller att han sträckte fram sina händer och tänkte ta emot dem... Vi hade ett moment där.. Allt gick i slowmotion, sen vaknade jag till igen. Precis innan han skulle ta emot dem kom jag på vad jag höll på att göra... Ge bort MINA semlor!! Jag ryckte tillbaka dem och pekade mot ingången där jag hitta dem.. Sen vände jag snabbt och gick medan Karro höll på att dö av skratt... Sen mötte vi gubben i kassan. Han stod och log väldigt brett emot oss.. Vem kan klandra honom? Vi är ju lite sjuka av oss..




Lite mer vårnostalgi...

... mycke nostalgi på senaste... :P

image93

Jag och Rockan var ute i de fina vårvädret i måndags... :D

...Fan va vi var sjuka... :D

Nostalgi!!! På hög nivå?
image92

Skolan

Sitter i skolan... Hade jag behövt det? NEJ!

Kunde ju varit ledig i dag med. Segt!! Har i princip inte haft någonting att göra på 2,5 vecka nu... De är skönt men segt för snart kommer de komma en stor klump med grejer som måste göras! I och försig hade jag väll inte behövt vara sysslolös dessa veckor heller.. Jag har bara varit lite lat, och grymt trött på gamalt skit! Varför kan jag inte få spola tillbaka livet 2 år för? De skulle va grymt bra...

Hittade en rolig bild från ettan.. Detta är internt, väldigt internt... Ni L'essar kan ju gissa vem det är!



Anytec 750 SP

Här är den leksak jag hoppas infinner sig på landet till sommaren... :D Första sommaren kommer den nog iofs behandlas som en prinsessa.. Men jag får iallafall Lill Bustern för mej själv! Men fatta att åka vattenskidor eller ring efter denna... I upp i mot 40 knop, Livsfarligt!! :D
Jag var med mamma och pappa på båtmässan i går och kolla på den.. Den är grym.. :D
image95


Du vet vem...

Jag vet att de är sjukt sent/tidigt (attityd fråga?).. Men jag måste...


Tack för att du berättade! De värmer... Jag blev jätte glad!! Precis som jag lovat att personen skulle bli.. Nästan så jag börja gråta... Klysigt? Må så vara... Det var verkligen smickrande och du har fått mej att känna mej speciell. Kanske nu när jag som mest behöver de? Jag gör kanske en större grej av de än det är? Som du i princip sagt.. Men jag är fortfarande överrumplad.. Att någon gjort de lilla minsta, med tanke på mej... Källkritiken griper in, men jag antar att jag ändå har en tendens att se förbi saker. Även om du har varit väldigt diskret.
Jag är lessen om jag inte har haft samma inverkan på dig! De verkar väl kanske inte så... Jag är även lessen att jag tvinga dej, medvetet-omedveten(?), att berätta... Jag trodde inte att det låg till så.. Annars hade jag inte gått så långt... Jag tröstar mej med att du någonstans velat säga.. annars så hade du väll varit tyst.. eller? Du är modig, som jag sagt tidigare.. De är inte många som skulle våga.

Oj va jag kommer ångra att jag publicerade detta i morgon.. Som sagt.. Jag hatar datorer... Lova mej att berätta om det är någonting... I stället för att bara lossas som om det är lugnt... Lova!
Känn dig inte utelämnad nu... De är bara jag som vet vem du är och så kommer de förbli... Jag har ju lovat!

Jag skriver de här nu, för då kan du inte be mej va tyst på samma sätt... :P Jag tar bort de Direkt om du ber mig... Jag kanske bara gör saken värre?

Du är också speciell min vän! Tack än en gång...

De här är Malte

image90Sabina visste inte om att jag hade en kanin... De är de i och försig nog inte så många andra som vet heller. Själv vart jag ju också lite påmind när de stod om Malte och Rocky i Dagens Nyheter för nån månad sen. Vafan skulle man skriva om min kanin i DN? Ja de kan jag också fråga mej...

Denna lilla krabat har hängt med mej enda sedan jag var 10 år... Så han är alltså 8 år nu... Hur gammal kan en kanin bli egentligen?! :O Jag menar.. Ska han flytta med mej hemmifrån också? Lite sällskap är kanske aldrig fel.

Malte eller Stampe stod de mellan... Va fan fick jag Malte ifrån? Lite roligare än Stampe kanske.... Ett klassigt, hej jag är 10 år och min kanin ska heta Stampe och ha rosa koppel :P Kopplet var de ända som stämde, så mycket 10 var jag...

Sommaren 2008...

  1. Eftersom jag redan kommer ha tagit mitt körkort så kommer en tripp till danmark inte sitta helt fel! :D
  2. Åka till asien och träffa min sötnos! SAKNAR DEJ NÅGOT ENORMT! Kom hem... NU!! Så ska jag aldrig mera släppa iväg dej!
  3. GOTLAND! Nu kommer de bli många gotlänningar att hålla reda på...
  4. Party resa 2008! Aya napa? Ios? Rodohs? De spelar ingen roll! Nu Köör vi!
  5. Sluföra mitt misson!
  6. BLI BRUN!! - Jag vill va lika brun som sommaren 2004... 2 veckor i egypten gör susen alltså! Många som tror att jag inte kan bli brun.. ! Jag börjar också tvivla på det.. :O I och försig har jag vistats ganska lite i solen de senaste 4 åren. Jag menar.. soltimmarna i alanya spenderades till exempel under ett parasoll. Effektiv soltid på en vecka var mindre änn en timma! Haha
  7. Trampa den där jävla trampbåten på djurgården... Var ju målet för sommaren 2006 egentligen! Vafaan!
  8. Jobba...(?)  :( Man måste väll.... bläää..
  9. BADA, bara ligga på stranden... Va sägs som att åka till lidingö som vi tänkt göra hela förra sommaren också??!!
  10. Mys på Djurgården... Aww
  11. Träna
  12. Hemmafester :D
  13. Roskilde!!! Man måste varit på någon festival... Annars har man inte varit ung och dum!
  14. En natt à la Amanda och Karro! Fy fan va kul man kan ha...
  15. Fallskärmshopp
  16. Dykcert! Jag har ju lovat och kirra de och körkortet innan sommaren i och försig... En sak i taget....
  17. Falsterbo...? De är nog kanske inte så många som vill me dit? :P De finns grymt heta killar har jag hört ;)
  18. Grillfeest!!!
  19. Landet och åka båt... Jag ska köra nya båten som förhoppningsvis infinner sig innan sommaren... Mer än 40 Knop... :D
  20. Komma på något vettigare att göra med mitt liv än att pricka av denna listan... Även om det inte är så mycket...

Ikväll...


... Är de FUKING Sausage party som gäller!! :D


image89




L'es is SO MUCH more!!

image87

Det kommer vara svårt att läma er! Ni är de bästa med L'es. Va skulle jag göra utan er?
Snart är de slut :(

Men vi kommer ju fortsätta ses för de.. :D Kanske inte lika ofta dock!


Piss väder!



Så fort gick det att förstöra sommar/vår nostalgin!